Pax Ikea kast

Een Pax-kast Ikea in de inkomhal is altijd praktisch. Afhankelijk wat je goesting is, past deze vrijwel in iedere woonst.

Onze inkomhal is vrij groot maar aangezien ik de Pax-kasten voorheen in mijn appartement als kleerkast gebruikte, werden deze nu resoluut verplaatst naar de inkomhal.

In mijn vroegere appartement had ik nood aan een witte kleur en zodoende werkt deze kleur ook perfect in de inkomhal. Al kan je dus ook kiezen voor een andere kleur dan wit. Alles is volgens smaak in te richten.

Ook de inrichting van zo’n Pax-kast is zelf te kiezen. Toen ik de kast aankocht, waren net de leggers uitverkocht en ging ik op een later tijdstip terug gaan om deze te bestellen. Maar van ‘later’ kwam niks van in huis…

De lange smalle kast werd algauw benut als stockage voor dozen die uit het zicht diende te staan. Maar eenmaal in het huis wou ik deze toch een andere functie toewijzen.

Aangezien ik vroeger een 3-tal Allibert ladekasten met 3 lades bezat, welliswaar met een leuk kleurtje, wou ik eens uittesten of ik dit ook niet in zo’n Pax Ikea kast kon benutten. En ja, hoor! Hij past perfect!

Vergeet die leggers hoor. Een echte schoenenkast aankopen, was in één baan van de aankooplijst geschrapt.

Ik ben alleszins als verzot op de praktische inrichting. Het zou misschien nog beter afgewerkt kunnen worden met leuke labels. Maar wij weten ondertussen wel van wie de legger is.

En voor degene die zich zouden afvragen of de ‘schoenenkast’ volledig in gebruik is?

Ja. Al worden niet alle lades benut voor schoenen. Zo’n Allibert box voldoet ook voor sjalen en hondenleibandjes.

Wij zijn er alleszins fan van!

Misschien vind je dit ook leuk...