DIY

Met paarse kunstbloemen versier jij jouw huis!

Je huis met paarse kunstbloemen versieren, is iets wat ik geregeld doe. Ik weet niet waarom ik altijd naar de paarse kleur grijp, maar ik lap het mij keer op keer. Ik vind dan een stel bloemen zeer leuk en in dit geval waren het deze paarse wilde kunstbloemen.

Bloempotten is iets wat ik niet veel in huis heb. Ik krijg ook niet zo veel bloemen (omdat ik daar ook niet voor te vinden ben, behalve kunstbloemen dan) en de bloempotten die ik in huis heb, zijn talloze afdankertjes zoals deze paarse bloempot van mijn papa.

Vandaar een nieuwe DIY paarse kunstbloemen.

Wat heb je nodig?

Hoe ga je te werk?

  1. Aan mijn wilde kunstbloemen zaten geen aparte bladjes aan, zodoende heb ik deze niet hoeven te verwijderen. Maar als die er wel aan zitten, kan je die best weg doen en eventueel hergebruiken om ergens anders bij te steken. Vb. om je pot meer volume te geven.
  2. Neem de kartonnen doos en zorg dat deze plat op je tafel kan liggen zodat deze je tafel kan beschermen tegen het afgeven van de oasis steekschuim.
  3. De meeste steekschuimpjes zijn vierkant en passen merendeels niet binnen een project waarbij je deze moet bijstellen. Hoe doe je dit? Draai gewoon jouw mijn bloempot om en de overige stukken steekschuim snij je gewoon weg met een simpel mes. Hiervoor gebruik ik ook nog een een snijplankje om mijn karton niet te beschadigen, maar ook niet mijn tafel waarop ik werk.
  4. Plaats de steekschuim in je bloempot en schik je paarse kunstbloemen in jouw bloempot naar wens. Eventueel afgewerkt met de overige blaadjes die je bij stap 1 hebt weggeknipt.

En klaar is kees! Zo simpel kan het zijn…

Resultaat paarse kunstbloemen?

Mijn resultaat mag er wezen. Ik ben weer blij met mijn kunstbloemen creatie. De paarse kleurenpalet druipt er weer vanaf, maar ja, wat kan ik eraan doen dat ik altijd ‘onbewust’ kijk naar paarse, taupe kleuren in mijn interieur.

Welke kleur zie jij het liefst? En waarom? Laat me dat eens weten.

Ik ben benieuwd naar welk kleurenpalet jullie uitkijken.

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

delingen