Laundry egg | eco-egg

Persoonlijk had ik nog nooit gehoord van een Laundry egg tot ik het via mijn Instagram zag verschijnen. De reviews waren zeer goed en ja, ik moet toegeven dat ik met mijn minimalistisch leven me er erg aan stoorde om zoveel flessen met name een wasverzachter, een wasmiddel voor witte was, zwarte was en kleur was in huis te hebben.

Dus ik was enorm geïntrigeerd in dit kleine eitje. Aangezien de reclame van de UK was, ben ik gaan zien of ik het dichterbij huis kon vinden en ja hoor. Via Bol.com kon ik destijds mijn eerste eco egg aanschaffen. Intussen zie ik dat er niet veel meer Laundry eggs worden aangeboden via Bol.com, maar je kan deze zeker nog aanschaffen via Big Green Smile of Kudzo Eco shop.

Je kan kiezen tussen verschillende geuren, maar voor mij was een gewone al meer dan genoeg om uit te proberen. Ik kan zeggen dat het heel goed meegevallen is. ’t Is echt niet nodig om een geurtje aan je was toe te voegen gelijk een andere wasmiddel.

In het begin is het wat zoeken om te zien wanneer je de pelletjes dient bij te vullen. Dat is het enigste dat je dient te doen bij dit natuurlijk wasproduct.

De pelletjes zijn apart te verkrijgen bij beide shops. Er staat duidelijk bij hoe je dit dient aan te pakken want er zijn 2 verschillende kleuren. De laundry egg open doen, was in het begin wennen, maar het wijst zijn eigen wel uit.

Het enigste waar je wel rekening mee moet houden, is kijken of er nog voldoende pelletjes in steken. Oké, op de box staat hoeveel wasbeurten je ermee kan doen. Maar eerlijk gezegd, ben ik niet het type dat streepjes gaat trekken en niet ieder weekend evenveel wasbeurten doe. Dus best eens af en toe kijken of je nog voldoende pelletjes in je eitje hebt steken.

Kortom, ik had heel wat leuke reviews gelezen over dit ei en ik kan alleen maar beamen dat ik dit een even goed product vind. Plus als minimalist ben ik enorm content met één ieneminie eitje in mijn waskast ipv 3 grote flessen.

Ik kan dus maar alleen zeggen, test het eens uit. Alweer een stapje verder om moeder natuur te plezieren. Het kan alleen maar helpen.

Ilse