KUNSTBLOEMEN

Waarom kunstbloemen?

Kunstbloemen zijn bijna even echt als plukbloemen. Ze vergen weinig onderhoud en ze blijven mooi (tenminste als je ze uit UV-licht houdt) en hebben een anti-statische laag. Ook makkelijk te combineren met gewone bloemen.

Assortiment?

  • Viburnums
  • Begonia’s
  • Rozen
  • Artemesia

Thema’s kunstbloemen?

  • Trouwboeket
  • Moderne rouwboeket
  • Bloemstukjes met gerecycleerde bloempotten

Werkwijze?

Ik werk altijd op maat. Dit is ook meteen de reden waarom je binnen mijn webshop geen keuze in kunstbloemen hebt.

Smaak is verschillend. Persoonlijk werk ik het liefst met viburnums, begonia’s, rozen, artemesia’s. Maar andere type kunstbloemen kunnen zeker aangekocht worden. Ik zoek altijd naar kwalitatieve kunstbloemen en ik werk intussen samen met een kleine groep leveranciers.

Best is ook 2 à 3 weken op voorhand mij een bestelling door te geven vooraleer je de kunstbloemen nodig hebt. Waarom? Covid19 heeft op iedereen effect gehad, ook mijn leveranciers. Als zij niet alles in huis hebben, dan heb ik nog een mogelijkheid om verder te zoeken naar de desgewenste bloemen.

Belangrijk om te weten is ook het prijskaartje. Wat wil je uitgeven aan jouw bloemstuk/boeket/krans? Kunstbloemen zijn duurder dan echte bloemen doordat je ze maanden, jaren kunt bewaren, tenminste als je ze uit het UV-licht houdt.

Om een idee te geven:

prijskaartje: 42 euro

Wat wil ik nog graag weten? Het thema waarvoor je kunstbloemen nodig hebt. Of dit nu gaat om als cadeau te geven voor Moederdag, of als rouwboeket. Een trouwboeket, eender wat het thema is.

Heb je een idee hoe je jouw exemplaar eruit moet zien? Nog beter! Laat ons zien wat jij ervan verwacht. Heb je enige inspiratie nodig? Neem dan een kijkje via Pinterest.

Realisaties?

Terug te vinden op pagina Design op maat.

Interesse?

Contacteer mij via:

mail: rafeandshiro@hotmail.com

FB:  m.me/RafeandShiro