Kleurrijke Kerst | 2019

Een kleurrijke kerst? Daar hou ik het meeste van. De typische donkere kerstboomkleuren boeit mij niet. Nu kan je ook wel opteren voor een zwarte kerstboom of een witte, maar dat zegt me nog niks.

Dat is voor mij té gewoon en met de kerstperiode is het al donker genoeg om voor donkergroen of zwart te kiezen.

Geloof het of niet, maar ik heb dit jaar bewust geen kerstboom gezet. Eerlijk gezegd, heb ik mijn kerstboom al dik half jaar weggedaan. Ik heb geen connectie met Kerstmis. Ik vind kerstversiering geweldig en ik hou wel van rondsnuiteren tijdens die periode in tuincentra. Maar ik heb geen goesting om dat in kerstbomen te hangen.

Laat staan plaats creëren voor een kerstboom in je kast nadat Kerstmis voorbij is. Is dat nu typisch iets voor een minimalist? Ik weet het niet.

Ik kan meer genieten van een kerstkrans. Een kerstkrans maak je voor enkele jaren, of als je de kleuren niet meer mooi vind, dan pas je deze gewoon aan voor het jaar erop.

Is Kerstmis voorbij? Dan berg je hem gewoon op want zoveel plaats neemt het niet in. Een krans heeft verschillende formaten dus je kan het zo klein mogelijk maken.

Dit jaar heb ik voor mij deze krans in elkaar gestoken.

Deze krans is nog niet volledig klaar. Als beginnende kransendesigner is het vaak nog afchecken met welke leveranciers je best kan werken. En op deze materialen heb ik echt wel lang dienen te wachten waardoor ik geen tijd meer had om iets te zoeken voor het midden.

Via Factory Direct Craft heb ik enkele leuke items op de kop kunnen tikken Jaja, ik weet het. Het ligt weer niet in België, maar dat is met veel items. Geloof me, ik ben volop ah onderhandelen met lokale leveranciers want deze items zijn echt tof!

Alleen hebben de items zeer lang op zich mogen wachten. Dat is het nadeel als je vanuit Amerika laat overkomen en de douanekosten waren dan ook een super groot nadeel, maar ik ben superblij met de versiering.

Ook al is mijn eigen kerstkrans nog niet klaar. Toch heb ik geen tijd om te treuzelen want mijn volgende opdracht is binnen: een babykraam cadeau. Jaja, dat maak ik ook.

Ook interesse in een project op maat? Mail me.

Neem zeker een kijkje bij mijn portfolio om te zien welke creaties intussen verkocht werden.

Misschien vind je dit ook leuk...