Krans kersteditie hond

Bij Kerstmis verwen ik mijn woefers. ’t Is niet omdat ze shiba zijn, dat ze geen groot plekje binnen mijn familie hebben.

Ze zijn net echte kinderen: ze vechten met elkaar (erg om aan te zien), maar ze maken het naderhand ook goed met elkaar. Likje hier, wasje daar. Samen in de zetel en als ene pijn heeft, komt de andere gauw kijken wat er mis is. Soms komen ze zelfs met hun pijnlijk pootje naar me toe. Heel raar, ik weet het.

Vandaar dat ze bij Kerstmis ook een cadeautje verdienen. Normaliter geef ik voor de mijne gewoon snoepgoed. Ze verhangen zich voor de typische varkensnoeten of vlezige hondensnacks zien ze ook graag verschijnen.

Je kan zeker ook opteren voor cadeauboxen voor honden. Die vind je overal eigenlijk wel:

Maar als kransen designer werk ik graag eens een ander concept uit: een cadeautje voor hondenbaasjes en hun geliefde viervoeters.

hondenkrans kersteditie
Snowdog krans

Van zodra je de leuke knuffel eruit neemt, behoud je een leuke krans (30 cm diameter) voor het baasje, die zowel binnen als aan je voordeur gehangen kan worden.

Je kan het eigenlijk nog niet zo gek bedenken want je zou zelfs allerlei snoepjes erin kunnen steken als krans accessoires.

Een ultieme 2-in-1 cadeau voor mens en huisdier. Wie wilt dit nu niet onder de kerstboom?

Als die van mij echte knuffelspeelgoed in één geheel zouden houden, zou ik direct opteren om zo’n knuffelbeer te kopen voor hen. Maar die van mij zijn eerder snoep gezind, vandaar dat ze dus ook op dieet staan.

Maar als kransen designer kan je eigenlijk allerlei kanten op met je kransen. Je hoeft het nog niet zo gek te bedenken. Neem zeker een kijkje naar mijn Portfolio wat ik al in elkaar gestoken heb.

Genoeg ideeën om aan de slag te gaan voor jouw viervoeter. Je kan het simpel houden en opteren voor al die leuke cadeauboxen voor jouw hond/kat. Of een combinatie te maken voor het hondenbaasje en jouw huisdier.

Kortom, heb je een leuk en origineel cadeau nodig? Laat het me dan weten: rafeandshiro@hotmail.com.

Ilse

Misschien vind je dit ook leuk...