DIY CADEAU,  DIY FEESTDAGEN,  KERST

Hondenkrans Kersteditie

Een hondenkrans kersteditie is een leuk hondencadeau voor een kersverse hondenmama, maar ook voor de hond of puppy zelf. Dit leuke variant is gebaseerd op de typische ‘pampertaarten‘ die je overal wel vindt.

Hoewel ik voor dit variant hondenkrans kersteditie, niet met training pads heb gewerkt, kan je eigenlijk allerlei richtingen uit.

Benodigdheden hondenkrans kersteditie?

 • krans frame
 • pijpenragers
 • decomesh
 • kunstbloemen
 • hondenspeeltje
 • gouden strikjes
 • kerstlinten

Werkwijze?

 1. Maak de pijpenragers vast aan je krans.
 2. knip de linten tot het gewenste formaat voor jouw krans, alsook de decomesh.
 3. Hang jouw knuffelspeeltje in het midden van de krans.
 4. Versier de decokrans met allerlei leuke accessoires voor de hond of het baasje.

Resultaat?

hondenkrans kersteditie
Copyright: Rafe & Shiro’s – hondenkrans kersteditie

Het voordeel aan deze krans, is dat zodra je de knuffel eruit neemt voor de hond, het baasje nog een leuke krans (30 cm diameter) overhoudt. De krans kan verder opgemaakt worden door het baasje door hetzij een tekstbord of iets anders te benutten.

Het leuke aan een hondenkrans is dat je het helemaal naar wens kunt opmaken, van een bepaalde grootte, tot snoepjes voor de hond, een leuke tekstplaat voor het baasje of andere spullen.

Een ultieme 2-in-1 cadeau voor mens en huisdier. Wie wilt dit nu niet onder de kerstboom?

Als kransen designer werk ik vele type kransen uit, maar op maat van een hond kan je buiten een krans ook opteren voor een puppy training pads taart.

Je hoeft het nog niet zo gek te bedenken. Neem zeker een kijkje naar mijn Portfolio wat ik al in elkaar gestoken heb. Of volg mij via Pinterest.

Genoeg ideeën om aan de slag te gaan voor jouw viervoeter. Of hou je het liever simpel? Kies dan eens voor die speciale cadeaubox voor jouw hond/kat.

Kortom, heb je een leuk en origineel cadeau nodig? Laat het me dan weten: rafeandshiro@hotmail.com.

Ilse

delingen