Frequently asked questions (FAQ)

KRANSEN

Waar kan ik de kransen hangen?

De kransen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wil je ze ophangen aan je voordeur, is het best een afdakje te hebben zodat ze niet nat worden en langer meegaan natuurlijk. Het is zeker een feit dat deze verkleuren aangezien de elementen niet UV-bestendig zijn. Merendeels gaan ze twee seizoenen mee. Mijn klanten vinden dit ook niet erg aangezien ze geregeld eens willen afwisselen.

Kan ik een design op maat krijgen?

Ja. Ik werk graag uw eigen idee uit, maar alles hangt af of de items ook te verkrijgen zijn op moment van aanvraag. Van zodra uw idee kenbaar is, ga ik op zoek naar de gewenste items. Ingeval het niet ter beschikking is, dan wordt U hiervan op de hoogte gebracht. U heeft dan de keuze om de aanvraag te annuleren of door te gaan met hetgeen er voorgesteld wordt.

Hoe kan ik een design op maat aanvragen?

U kunt best mailen naar dit mailadres: rafeandshiro@hotmail.com. Dan kunnen we samen overleggen wat u nodig heeft:

  • kleurenpallet: linten, items. Enkel de kleur frame is niet bespreekbaar.
  • thema: Halloween, Kerstmis, babyshower, verwelkomingskrans, trouwkrans, …

Kan ik mijn op maat gemaakte krans inruilen?

Neen. Alle items worden zorgvuldig uitgezocht om aan uw op maat gemaakte krans toe te voegen. U heeft de mogelijkheid om zelf ideeën voor te leggen, Pinterest is daar een ideale tool voor. Als U uw foto’s weergeeft, wordt er gekeken wat mogelijk is want niet alle items op Pinterest zijn verkrijgbaar in België.

Tijdens het verwerkingsproces wordt U op de hoogte gesteld hoever de krans gevorderd is en of er eventuele andere beslissingen genomen dienen te worden. Eenmaal de krans klaar is, is het niet meer mogelijk om veranderingen aan te passen.

Prijzen kransen?

Al onze (gepersonaliseerde) kransen zijn perfect haalbaar vanaf 25 euro ( dit zonder decomesh). Waarom zonder decomesh? Een decomesh rol van 9 meter zit rond de prijs van 9 euro per rol. Mijn leveranciers hebben een beperkt aantal type decomesh rollen waardoor ik ook werk met buitenlandse leveranciers.

Ook opgelet binnen de prijs vanaf 25 euro, zitten nog geen verzendkosten inbegrepen.

Wenst U de verzendkosten te besparen? Dat is enkel mogelijk door deze te komen afhalen op het afhaaladres en dit enkel na telefonisch afspraak. Hierbij wordt er een vaste dag alsook tijdstip afgesproken.

B2B mogelijk?

Ja. Heeft U een bedrijfje als event planner, woonwinkel, etc.? En wenst U samen te werken? Contacteer mij via het mailadres: rafeandshiro@hotmail.com. Een zakelijke factuur is zeker mogelijk.

Hoe berg ik best de krans op?

Bewaar je kransen ver weg van extreme warmte of koude. Zo kan je langer genieten van je krans. Teveel van het goede, kan de kleuren van bepaalde items doen vervagen of barsten kunnen ontstaan. Het beste is de krans in een kast te bewaren, maar ver weg van de garage of een zolder. Opbergzakken van Ikea doen prima hun werk.

Waar haal ik inspiratie uit?

Enkele toffe madammen die mijn inspiratie opwekken:

KUNSTBLOEMEN

Waarom kunstbloemen?

Kunstbloemen zijn makkelijk te houden. Ze zien er bijna uit als echte bloemen en vergen geen onderhoud. Er wordt niet gewerkt met echte bloemen. Daarvoor kunt U terecht bij andere bloemisten. Alle kunstbloemen zijn van goede kwaliteit.

Formaat van rouwboeket, grafboeket:

Alle rouwboeketten, grafboeketten worden zorgvuldig afgewerkt met een satijnen lint en beige parelspeldjes. Standaard formaten worden niet gemaakt. r wordt niet gewerkt met standaard formaat waarbij steekschuim mee verwerkt wordt. Hiervoor kunt U terecht bij andere bloemisten.

Verzorging van kunstbloemen?

Kunstbloemen vergen weinig tot geen onderhoud. Af en toe afstoffen ingeval U deze real touch bloemen binnen houdt, is het enigste. Hangt er zoveel stof aan, dan kan U dit afnemen met een vod die je wat nat kunt maken.

Zet de kunstbloemen niet in het volle zonlicht. Ze zijn namelijk niet UV-bestendig.

Liggen de kunstbloemen buiten, dan kunnen deze uiteraard ook verkleuren. De kunstbloemen zijn nu eenmaal niet UV-bestendig.

HOUTEN TEKSTBORDEN & HUISJES

Kan ik een op maat gemaakt houten tekstbord verkrijgen?

Nog niet. Alle designs die ik maak, gebeurt aan de hand van aangekochte sjablonen. Ik ben nog niet in de mogelijkheid om zelf sjablonen aan te maken.

ANDERE VRAGEN BUITEN DEZE FAQ?

Mail mij.

Volg mij