Do not Enter – Halloween krans

Wist je al dat ik van Halloween hou? Nee? Dan zal je dit wel duidelijk worden naarmate je mij meer en meer volgt.

Hoewel Halloween al in mijne tijd bestond, gingen de kinderen nog niet van deur tot deur. Jammer, ik denk dat ik direct paraat stond. Al denk ik niet dat mijn moeder daar zo’n voorstander van zou geweest zijn.

De klassieke Freddy Krueger films hielden me soms van mijn fijne dromen weg, maar ook de typische “I know what you did last summer”- films.

Ik vergeet nooit dat ik met mijn vriendinnen in de cinemazaal zat en we naar één van de “Scream” films gingen kijken. Voor de flauwe hadden ze iemand ingehuurd die een Scream-masker moest opzetten en sommigen die het niet doorhadden, diende te ‘verrassen’. En ja, een vriendin van mij heeft zich eens goed laten verstaan hoe goed ze kan gillen. Gelachen dat we hebben!

Dat zijn de beste tijden van mijn jeugdjaren waarbij het thema Halloween nog maar eens mij eraan doet denken.

Natuurlijk bij heel die films valt het je meteen op dat iedere Amerikaanse voordeur wel een Halloween krans heeft hangen. Zulke kransen heb ik jaren zitten opzoeken maar kwam nergens in Europa voor. Meteen de ultieme uitdaging voor mezelf om zelf aan de slag te gaan.

Na het één en ander op te zoeken ben ik te weten gekomen hoe eraan te beginnen en mijn eerste en meteen ook mijn favoriete krans was geboren:

Copyright: Rafe & Shiro’s – Do not Enter – Halloween krans

Voor dit project heb ik de Belgische kleuren aangehouden: rood, geel en zwart met enkele witte tinten. Het geheel werd afgewerkt met enkele zwarte en zilvere glitter spinnetjes en een leuke Do Not Enter-plaat in het midden.

Deze Do not Enter-plaat is ook mijn favoriete deurbord. Het kan zowel in een frame gehangen worden, of gewoon op zijn eigen aan de wand gehangen worden. Of zelfs beter nog bij je eigen Halloween decoratie.

Persoonlijk vind ik het beter binnen een frame. Je kan het gewoon beter afwerken met andere decoratiespulletjes.

En aangezien ik de smaak te pakken hebben gekregen, heb ik ook intussen andere Halloween kransen gemaakt. Het is zelfs mogelijk jouw persoonlijke krans te maken. Voor allerlei leuke ideeën, neem een kijkje via mijn Pinterest site of volg mij via Instagram.

Heb je liever een persoonlijk ontwerp voor jouw krans? Laat het mij dan weten via mijn contactpagina.

Ilse