Bijna Halloween…

Bijna Halloween, wie kijkt daar nu niet aan uit? Ik alleszins wel. Nog 18 dagen te gaan…

Voldoende tijd om nog wat opzoekwerk te doen naar allerlei leuke hebbedingetjes voor het interieur. Jammer genoeg is het aanbod in België nog niet zo groot gelijk Amerika. Ik zou wel weten wat aanschaffen.

Maar er zit eindelijk wat verandering in. In sommige gemeenten worden wel allerlei Halloween tochten georganiseerd, of gaan de lokale buurtkinderen van deur tot deur. Dit is hier niet anders.

Al twee jaren maak ik gretig gebruik van mijn heksenketel met allerlei Halloween snoepjes en staat mijn ‘derde’ hond eindelijk weer paraat aan de binnendeur om al die bezoekers te verwelkomen. Al vinden mijn shiba’s dit niet zo heel leuk.

Zelf verkleden hoort er dan zeker bij, maar mijn voordeur aankleden ook. Vandaar pronkt aan mijn voordeur mijn nieuwste Halloween krans creatie.

Dit maal heb ik gewerkt met groen, witte en zwarte kleuren met het Frankenstein-thema in achterhoofd. Volledig afgewerkt met de typische Halloween linten, een houten verwelkomingsbord en zwarte spinnetjes. Met deze 45 cm diameter frame vult heel de voordeur, wat ik persoonlijk het mooist vind.

Ben je niet fan van groot en bombastisch? Dat is niet erg. Andere groottes qua frames (30 cm, 35 cm, …) liggen hier ook. Alsook andere kleurlinten zijn te verkrijgen, maar ook verschillende afwerkingsspulletjes.

Een krans op maat bestellen is dus zeker mogelijk. Weet je niet wat voor eentje? Neem dan zeker een kijkje naar mijn Pinterest account. Genoeg ideeën te vinden wat ik leuk vind om te maken en waar ik zeker jou wil mee blij maken.

Tem 20 oktober 2019 kan je jouw Halloween krans bestellen. Wacht dus niet te lang en bestel het nu. Of wens je een afgewerkt exemplaar? Dat kan ook. Neem gewoon een kijkje binnen mijn webshop.

Oh, bijna Halloween… I love it and you?

Ilse