Wie ben ik?

Rafe and me
 
Een creatieveling die houdt van Halloween, interieurstyling, minimalist in wording, en een hondenmama aan mijn 2 shiba’s: Rafe & Shiro.
 
 
Waarom Halloween?
 
Halloween doet mij denken aan de typische Amerikaanse films waarbij kinderen verkleed rondgingen om snoepjes te ronselen van deur tot deur. Ik vond het dan ook jammer dit nooit gedaan te hebben als kind, maar vind het intussen super dat de buurtkinderen dit hier wel doen.
 
Een ideaal moment om mijzelf te verkleden en de deur te openen voor alle ‘snoep of ik schiet’-ers. De styling van mijn voordeur met mijn Halloween kransontwerpen, mijn inkomhal in te richten, alsook de tafel te versieren en wekenlang op zoek te gaan binnen Pinterest naar allerlei leuke Halloween gerechten. Dat is totaal mijn ding!
 
Creatieveling
 
Als kind zat ik stil in mijn hoekje te knutselen. Van tekeningen tot verhalen schrijven, puzzels leggen, breien, haaken, isimo popjes bekleden met glitter. Ik heb heel veel gedaan in mijn tienerjaren.
 
En dat is nog steeds het geval. Van oude dingen opmaken, empathische kanker kaartjes te maken, naar kransen te ontwerpen en nu voornamelijk bloemstukjes maken tot houten woonaccessoires te versieren. Alles is leuk om te doen.
 
Een interieur aankleden, manier ontwikkelen om je huishouden nog te verbeteren. Je kasten uitrommelen. Het uitdokteren welke kleur op de binnenmuren dient te komen. 
 
Goh zoveel dingen waar ik plezier in uit.
 
 
Minimalist in wording
 
Met een diploma interieurstylist op zak ben ik in aanraking gekomen met het concept opruimcoaching. Ik was heel in de ban van de serie The Amanda’s en het gedacht om zelf aan de slag te gaan, was zeer verleidelijk.
 
Totdat ik in aanraking kwam met minimalisme, waarbij je echt nagaat wat je blij maakt en dat is nu eenmaal mijn gezin, mijn 2 shiba’s, mijn familie, mijn vrienden, mijn werk en tijd om creatief bezig te zijn.
 
Via deze blog Rafe & Shiro’s neem ik je graag mee hoe ik als minimalist in wording overal tegen aan stoot. Hoe je zelf leuke DIY-projecten kunt aanvangen, alsook opruimtips. Een beetje vanalles eigenlijk.
 
 
 
 
Ilse