Wie ben ik?

Rafe and me
 
Een creatieveling die houdt van Halloween, interieurstyling, minimalist & opruimcoach in wording, en een hondenmama aan mijn 2 shiba’s: Rafe & Shiro.
 
 
Waarom Halloween?
 
Halloween doet mij denken aan de typische Amerikaanse films waarbij kinderen verkleed rondgingen om snoepjes te ronselen van deur tot deur. Ik vond het dan ook jammer dit nooit gedaan te hebben als kind, maar vind het intussen super dat de buurtkinderen dit hier wel doen.
 
Een ideaal moment om mijzelf te verkleden en de deur te openen voor alle ‘snoep of ik schiet’-ers. De styling van mijn voordeur met mijn Belgische Halloweenkransen, mijn inkomhal in te richten, alsook de tafel te versieren en wekenlang op zoek te gaan binnen Pinterest naar allerlei leuke Halloween gerechten.
 
Kransendesigner
 
Het is allemaal begonnen met de zoektocht naar de typische Amerikaanse Halloween kransen. Ik vond deze superleuk, maar deze waren niet te bespeuren in België. Vandaar dat ik wat opzoekwerk heb verricht om te zien wat voor type materialen er werd gebruikt en ben ik zo op weg geraakt.
 
Het is zo plezant dat ik ook geregeld kransen design voor andere gelegenheden: oa. Allerheiligen, Pasen, huwelijk, …
 
Dat is het leuke aan dit type werk. Er zijn zoveel mogelijkheden om een krans bijeen te stellen: verschillende frames, verschillende kleuren, verschillende type linten. Hoe kleurrijker, hoe blijer ik word.
 
 
Minimalist in wording
 
Met een diploma interieurstylist op zak ben ik in aanraking gekomen met minimalisme vs opruimcoaching. Van een opgeruimd huis/werkplaats word ik blij.
Meer tijd om te spenderen waar ik het meeste van hou: mijn man & mijn 2 shiba’s, maar natuurlijk ook meer tijd voor kransen te ontwerpen. Kortom, creatief bezig zijn.
Via deze site neem ik je graag mee waar ik als minimalist in wording tegenaan stoot.
 
 
 
Ilse